Auto Janković
2318 Objavljeno 04 januar 2021 Autor: Micro Mreza

Rasvjetljeno krivično djelo Teška krađa, lišeno slobode lice A.M. iz Gradiške, potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz PU Gradiška.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška identifikovali su i lišili slobode lice A.M. iz Gradiške, za koje postoji sumnja da je počinilo krivično djelo ''Teška krađa''.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 02.01.2021. godine oko 09,00 časova, prijavljeno je da je unazad deset dana izvršena provala u kuću u mjestu Kruškik, grad Gradiška iz koje je otuđen TV prijemnik i odjevni predmeti.

Operativnim radom policijskih službenika Policijske uprave Gradiška identifikovano je i lišeno slobode lice inicijala A.M. iz Gradiške koje se sumnjiči da je upotrebom podesnog alata i fizičke snage nasilno razbilostaklo na prozoru kuće, ušlo u unutrašnjost iste, izvršlo premetačinu, te otuđilo gore navedene predmete.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lice ispita na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.


Subscribe na naš YouTube kanal.

Pratite ''Micro Mrežu'' na FacebookuInstagramu i Twitteru.

Besplatnu Android aplikaciju preuzmite OVDJE.

Centari civilnih inicijativa