Auto Janković
440 Objavljeno 20 januar 2021 Autor: Micro Mreza

Banjalučka policija preduzima sve mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja razbojništva koje je izvršeno juče oko 01:50 časova od strane tri nepoznata lica, od kojih je jedan bio maskiran i naoružan, nad radnikom privatne firme, saopšteno je iz Policijske uprave (PU) Banjaluka.

"Na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor, dok je oštećeno lice upravljalo teretnim vozilom marke iveco, tri nepoznata lica su vozilom marke audi presrela navedeno teretno vozilo, izašla iz audija, te je je jedno od nepoznatih lica uz prijetnju pištoljem iz kabine teretnog vozila otuđilo torbicu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 1.200 evra, 1.000 kuna i 100KM u vlasništvu firme te 100KM i 50 evra u vlasništvu oštećenog", saopšteno je iz PU Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Od lica S.Đ. oduzeto vozilo zbog neplaćenih novčanih kazni u iznosu od 6.385KM

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 19.01.2021. godine, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka izvršili su kontrolu putničkog vozila marke ''BMW'', kojim je upravljalo lice inicijala S.Đ. Kontrolom je utvrđeno da je S.Đ. upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita, kao i da navedeno vozilo nije registrovano.

Provjerom u bazi registra novčanih kazni, utvrđeno je da S.Đ. ima dug u iznosu od 6.385KM.

Od lica S.Đ. vozilo je oduzeto, te će protiv istog biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog gore navedenih prekršaja, nadležnom sudu.  O svemu je obavješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka.


Pratite ''Micro mrežu'' na društvenim mrežama:
YouTube Logo | The most famous brands and company logos in the world Facebook, Logo, Social Network, Network  What is the history of Instagram's logo? - Quora Twitter logo history | Creative FreedomCover art

Centari civilnih inicijativa