305 Objavljeno 20 januar 2021 Autor: Redakcija

Da je ova nova godina zaista donijela novine, uvjerila se i ekipa Micro mreže, jer su nam građani Gradiške poslali na desetine vijesti, pa je tako projekat "građanin-novinar" koji je aktuelan u svijetu, na našem portalu sasvim slučajno zaživio.

Naime, u prethodnih nekoliko dana građani su nam svakodnevno slali vijesti sa terena, pa su nam umnogome olakšali posao. Neke od tih vijesti bile su vezane za prohodnost magistralnog puta Gradiška-Gornji Podgradci-Mrakovica, saobraćajnih nezgoda na magistralnom putu Gradiška-Laktaši-Banjaluka, stanje na skijalištima na Mrakovici i širom BiH, fotografije zimske idile, te brojne druge vijesti.

Ovim putem se redakcija našeg portala zahvaljuje svojim čitaocima i apeluje na sve da i dalje šalju vijesti, fotografije i sve ono što bi moglo biti od interesa za našu lokalnu zajednicu. U prilog tome, "Micro mreža" će nastojati da najkvalitetnije vijesti naših čitalaca nagradi.


Pratite ''Micro mrežu'' na društvenim mrežama:
YouTube Logo | The most famous brands and company logos in the world Facebook, Logo, Social Network, Network  What is the history of Instagram's logo? - Quora Twitter logo history | Creative FreedomCover art

Testing centar Gradiška