7634 Objavljeno 21 januar 2021 Autor: Micro Mreza

U požaru kod Gradiške jedno lice je zadobilo tjelesne povrede, potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz Policijske uprave Gradiška.

Policijskoj stanici Nova Topola, 20.01.2021. godine oko 12,45 časova prijavljeno je da je u mjestu Romanovci, grad Gradiška, došlo do požara na pomoćnom objektu privatno vlasništvo.

Požar je ugašen od strane Profesionalno vatrogasne jedinice Gradiška, a uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske uprave Gradiška, kojom prilikom je utvrđeno da je požar izbio tako što je lice S.V. iz Romanovaca, u namjeri da zapali svijeću u pomoćnom objektu, iz nehata zapalila slamu, nakon čega se požar proširio na cijeli objekat, koji je u potpunosti izgorio.

Licu S.V. je na licu mjesta od strane radnika SHP Doma zdravlja Gradiška ukazana pomoć, nakon čega je ista prevežena na dalje liječenje u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske.

O navedenom događaju obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se nakon kompletiranja predmeta OJT Banja Luka dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.


Pratite ''Micro mrežu'' na društvenim mrežama:
YouTube Logo | The most famous brands and company logos in the world Facebook, Logo, Social Network, Network  What is the history of Instagram's logo? - Quora Twitter logo history | Creative FreedomCover art

Arcadia company