321 Objavljeno 24 januar 2021 Autor: Micro Mreza

Vlasnik striptiz kluba “Karibik dens” Lari Živković uhapšen u akciji ''Dolar'', kao i dvije djevojke iz Banjaluke koje su uhapšene zbog sumnje da su se bavile prostitucijom puštene su da se brane sa slobode, dok su četiri djevojke iz Srbije predate Terenskom uredu za strance u Banjaluci, potvrđeno je ''Glasu Srpske''.

Takođe, i četiri uhapšena državljanina iz Slovenije predati su Terenskom uredu za strance. Saznajemo da će svim djevojkama navjerovatnije biti izdat nalog o protjerivanju kao i protiv dva Slovenca.

Živkovića, kako saznajemo policija tereti za navođenje na prostituciju i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije jer je klub radio poslije 23 časa. Njegov  advokat Marko Mikeš kazao je da je puštanje na slobodu njegovog klijenta bilo za očekivati jer nema dokaza za krivična djela.

Nezvanično saznajemo da su tri od šest djevojaka uhapšene u akciji priznale da su se bavile prostitucijom, dok ostale to negiraju.

Kako saznajemo krivicu su u policiji priznale Z. D. i  N. K.  iz Srbije i A. M. iz Banjaluke, dok Banjalučanka  N. Š.  te M. V. i  A. S. iz Srbije tvrde da se nisu bavile prostitucijom.

Akcija ''Dolar'' izvedena je  je u petak naveče i u njoj je bilo  uhapšeno ukupno 11 osoba,  a njen cilj je  otkrivanje prostitucije i neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Od četiri državljanina Slovenije koja su zetečena i uhapšena u klubu ''Karibik dens'' trojica su bila pozitivna na kokain. Oni su privedeni i ispitani u policiji. Prema riječima našeg izvora droga je pronađena kod državljanin Slovenije Bernarda. Ć., a privedeni su i njegovi sunarodnici Alen D., koji je izdržavao kaznu zatvora od tri godine za drogu, Mirhad F., državljanin Slovenije i BiH (Cazin) za kojim je bila potjernica interpola pa obustavljena, a on je izdržao kaznu zatvora od šest godina zbog krađe vozila. Priveden je i državljanin Slovenije Miroslav S. koji je hapšen u Italiji za drogu.

U Policijskoj  upravi Banjaluka kazali su nam da će protiv jedne osobe uhapšene u akciji ''Dolar'', biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu, dok ih je pet prekršajno sankcionisano.

''Protiv L.Ž. biće podnešen izvještaj Okružnom javnom tuživaštvu Banjaluka  zbog osnova sumnje da je počinio krovična djela navođenje na prostituciju i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije. Četiri državljanina Srbije i četiri državljanina Slovenije su predati Terenskom centru za strance Banjaluka, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti'', rekli su u PU Banjaluka.

Dodali su da su A. M., N. K. i Z. D. su prekršajno sanikcionisane zbog počinjenog prekršaja prostitucija.

''Takođe lice B. Ć. je sankcionisano zbog prekršaja iz Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga i M. S. zbog ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija. U saradnji sa nadležnim tužiocem biće odlučeno koje mjere će ići protiv ostalih lica'', rekli su u PU Banjaluka.

Klub ''Karibik dens'' nalazi se u banjalučkom hotelu ''Ćetojević'' gdje koristi iznajmljen prostor.

Iz pomenutog hotela ''Glasu Srpske'' su saopštili da sa akcjom ''Dolar'' nemaju ništa.

''Hotel kao hotel ne radi od marta 2020. godine od kada je nastala situacija izazvana virusom korona. Akcija se odvijala u klubu Karibik-dens, kome je izdat poslovni prostor. Lari Živković je vlasnik firme koja je pod kirijom i nije vlasnik ''Ćetojevića''. Vlasnici nemaju nikakve veze sa klubom i radnjama koje se u njemu odvijaju'', saopštio je menadžment hotela ''Ćetojević''.


Pratite ''Micro mrežu'' na društvenim mrežama:
YouTube Logo | The most famous brands and company logos in the world Facebook, Logo, Social Network, Network  What is the history of Instagram's logo? - Quora Twitter logo history | Creative FreedomNo photo description available.

Arcadia company