5588 Objavljeno 04 februar 2021 Autor: Micro Mreza

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, u pomenutom periodu evidentirane su tri saobraćajne nezgode od kojih su dvije a posljedicama po lica.

Na lokalnom putu u mjestu Rogolji, grad Gradiška, 03.02.2021. godine oko 17,15 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao D.V. iz Gradiške sa biciklom, koji je usled pada sa bicikla zadobio tjelesne povrede. Izvršenim alkotestiranjem lica, kod istog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske staniceza bezbjednost saobraćaja Gradiška.

Na raskrsnici ulica Partizanska i Avde Ćuka, grad Gradiška, 03.02.2021. godine oko 20,30 časova, dogodila se saobraćajna u kojoj su učestvovali putnički automobil marke ''BMW'' kojim je upravljao F.T. iz Kotor Varoša i putnički automobil marke ''Peugeot'' kojim je upravljala LJ.A. iz Gradiške.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, koji su utvrdili da je LJ.A. zadobila tjelesne povrede, te je na vozilima nastupila materijalna šteta.


Pratite ''Micro mrežu'' na društvenim mrežama:
YouTube Logo | The most famous brands and company logos in the world Facebook, Logo, Social Network, Network  What is the history of Instagram's logo? - Quora Twitter logo history | Creative FreedomNo photo description available.

Auto Janković