1036 Objavljeno 06 april 2021 Autor: Micro Mreza

Pojačana je frekvencija vozila i duga su zadržavanja na izlazu iz BiH na graničnim prelazima Gradiška i Gradina.

Ha GP Izačić zbog loših uslova za vožnju u Hrvatskoj zabranjen je saobraćaj za sva teretna vozila.

Saobraćaj se zbog klizišta odvija jednom saobraćanom takom naizmjenično na regionalnom putu Mrakovica-Gradiška, dionica Mrakovica-Podgradci, i na dionici Kozarac-Mrakovica zbog odrona saobraćaj se takođe odvija naizmjenično, jednom trakom.

Zbog sniježnih padavina, vozi se po mokrim i klizavim kolovozima, u višim predjelima i preko planinskih prevoja upozoravamo na ugažen snijeg na kolovozu, posebno na dionicama Kneževo-Kotor Varoš i Galmoč-Mlinište.

Zbog učestalih odrona kamenja i zemlje u usjecima i pored kamenih kosina, skrećemo pažnju na oprezniju i sporiju vožnju, posebno na putnom pravcu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje, gdje putnička vozila saobraćaju otežano, dok je za teretna vozila potpuno obustavljen.

Na putevima na kojima se izvode radovi, obavezno je poštovanje privremene saobraćajne signalizacije.

Zbog bojevog gađanja na poligonu ''Manjača'' i sutra se obustalja saobraćaj na regionalnom putu R-I 2105 Srpske Toplice-Čađavica (dionica Kola-Stričići) u vremenu od 08 do 16 časova. Za vrijeme obustave saobraćaj će se preusmjeriti na alternitvni pravac Kola-Ledenice-Stričići.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković