2973 Objavljeno 14 april 2021 Autor: Micro Mreza

Od lica A.T. oduzet je putnički automobil, potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz PU Gradiška.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, su 13.04.2021. godine oko 13,25 časova, u mjestu Nova Topola, grad Gradiška, prilikom vršenja kontrole saobraćaja, radarskim sistemom ''Ekin'' registrovali prekoračenje brzine putničkog automobila marke ''Opel Corsa'', kojim je upravljala A.T. iz Gradiške.

Izvršenom kontrolom, utvrđeno je da je A.T. upravljala neregistrovanim vozilom prije sticanja prava na upravljanje, te da se na putničkom automobilu nalaze nepripadajuće registarske oznake.

Na osnovu izvršenih provjera u Registru novčanih kazni, utvrđeno je da lice ima dug u iznosu od 2.600 KM.

Policijski službenici su privremeno oduzeli putnički automobil, a protiv lica A.T. u redovnoj proceduri biće dostaljen izvještaj za počinjeno krivično djelo ''Falsifikovanje isprave'' nadležnom tužilaštvu, kao i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH nadležnom sudu.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa