Auto Janković
6243 Objavljeno 25 jun 2018 Autor: Micro mreža

Na magistarlnom putu Gradiška - Banja Luka, u mjestu Rovine, opština Gradiška, 22.06.2018. godine oko 16,20 časova, dogodila se saobraćajna nezgodau kojoj su učestvovali P.T. (1983) iz Gradiške koji je upravljao putničkim automobilom marke ,,Jetta“i R.B. (1964) iz Dervente koji je upravljao putničkim automobilom marke ,,BMW“. 

Na mjestu suvozača u putničkom automobilu marke ,,Jetta“nalazio se P.T. (1972) iz Gradiške, a kao putnik u vozilu nalazio se S.B. (1995) iz Gradiške. Kao putnik u putničkom automobilu marke ,,BMW“ nalazila se Z.P. (1955) iz Petrinje, Republika Hrvatska. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, tjelesne povrede zadobiili su vozač putničkog autimobila marke ,,Jetta“ P.T, suvozač P.T i putnik S.B. kao i putnik Z.P. u putničkom automobilu marke ,,BMW“.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Još jednom apelujemo na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu sigurnost i sigurnost drugih građana podigli na što veći nivo.

Centari civilnih inicijativa