3022 Objavljeno 26 april 2021 Autor: Bojan Trgić

Veliki broj boraca sa područja grada Gradiška jutros je napravio 'pravu gužvu' u prostorijama Gradske boračke organizacije i Gradske uprave Gradiška, što je posljedica najave srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da će dodjeliti jednokratnu pomoć penzionerima i borcima za Vaskrs.

Naime, juče je tokom jedne izjave Milorad Dodik obećao pomoć borcima i penzionerima povodom Vaskršnjih praznika što će biti samo jedan od vidova pomoći različitim segmentima društva, međutim iz Gradske boračke organizacije Gradiška kažu da nisu upoznati sa načinom raspodjele sredstava jednokratne pomoći borcima.

''Nismo upoznati sa načinom na koji će biti realizovana jednokratna pomoć borcima, te smatramo da je eventualna pomoć do Vaskrsa neizvodljiva'', poručuju iz Gradske boračke organizacije Gradiška.

Da li je ovo neka vrsta medijskog spina vladajućeg SNSD-a ili je rezultat kupovanja javnosti nakon novca pristiglog od kontroverznog kredita ostaje da vidimo.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković