Auto Janković
7531 Objavljeno 29 april 2021 Autor: Micro Mreza

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, identifikovali su i lišili slobode lice inicijala M.D. iz Gradiške koje se sumnjiči da je počinilo krivično djelo ''Razbojništvo''.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 28.04.2021. godine oko 20,10 časova, prijavljeno je da je u ulici Dositejeva, grad Gradiška, nad radnicom kladionice od strane nepoznatog lica izvršeno krivično djelo ''Razbojništvo''.

Radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela, policijski službenici identifikovali su i lišili slobode lice inicijala M.D. koje se sumnjiči da je prijetnjom upotrebe hladnog oružja – noža, od radnice otuđilo novac u iznosu od oko 2500 KM.

Izvršenim uviđajem, pokazom lica mjesta i pretresom kuće i pratećih objekata koje koristi navedeno lice, pronađeni su novac, nož i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu mjere i radnje na dokumentovanju predmeta, te da se u redovnoj proceduri protiv lica M.D. podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Testing centar Gradiška