1032 Objavljeno 04 maj 2021 Autor: Micro Mreza

Pacijent O.S. (78)  iz Čelinca počinio je samoubistvo skokom sa petog sprata UKC Republike Srpske.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da je policiji juče u 16 časova, od strane dežurnog doktora UKC RS, prijavljeno je, da je pacijent O.S. skočio kroz prozor sa petog sprata zgrade UKC, te da je na licu mjesta preminuo.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U Čelincu oduzet suzuki zbog duga od 10.330 KM

Putničko vozilo suzuki vitara oduzeto je u subotu u Čelincu od vozača D.J. nakon što je utvrđeno da vozilo nije registrovano, te da vozač nema položen vozački ispit.

Provjerom u službenim evidencijama, utvđeno je da je navedeni višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 10.330 КM.

Navedno vozilo, koje nije imalo registarke tablice, oduzeto je i zbog bojazni da će navedeni D.J. nastaviti sa činjenjem prekršaja, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Protiv D.J. će biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Кotor Varoš.

Uhapšeni zbog sumnje da su napali policajce u kafani

V.P. i I.P. iz Kotor Varoši uhapšeni su 1. maja nakon što su u ugostiteljskom objektu napali policijske službenike i jednog povrijedili, saopšteno jedanas iz Policijske uprave Banjaluka.

Kako je navedeno u saopštenju, policijski službenici Policijske stanice Kotor Varoš su zajedno sa pripadnicima komunalne policije Kotor Varoš, vršili kontrolu rada ugostiteljskih objekata, i uočili da ugostiteljski objekat radi i ako je radno vrijeme objekta isteklo. 

"Prilikom kontrole u ugostiteljskom objektu, lica inicijala V.P. i I.P. su fizički napala policijske službenike, kojom prilikom je jedan policijski službenik zadobio tjelesne povrede", navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje V.P. i I.P. iz Kotor Varoši zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković