916 Objavljeno 06 maj 2021 Autor: Bojan Trgić

Kroz projekat OBEĆANO!UČINJENO? Centar modernih znanja organizuje niz građanskih foruma u Banja Luci, Gradišci, Laktašima, Srpcu i Prnjavoru, koje će građani moći da prate uživo putem portala Micromreža i Infoveza.

Prvi forum održn je u Banja Luci, 14.04.2021., a gosti su bili odbornici su: Dijana Ješić, Dragan Banjac i Saša Lazić.

U Gradišci forum će se održati 13.05. od 18:00h u Kulturnom centru "Gradiška" gdje će na vaša pitanja odgovarati odbornici:

- Milica Šukalo,

- Dušan Ristić i

- Siniša Adžić

Svoja pitanja možete slati već od DANAS na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sam događaj pratite UŽIVO na portalima ''Micro Mreža'' i ''infoVeza''.

U izazovnim vremenima važno je pokazati da je interes građana ispred svih drugih ciljeva, te da uvijek postoji mogućnost za dijalog i usaglašavanje inicijativa koje će doprinijeti opštem dobru. Ovaj projekat je implementiran zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković