533 Objavljeno 18 maj 2021 Autor: Micro Mreza

Dva migranta zbrinuta su na UKC RS, dok se trojica nalaze u službenim prostorijama PU Banjaluka, nakon incidenta u banjalučkom naselju Lazarevo, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Kako su naveli, osobe koje se nalaze u službenim prostorijama su alko-testirane i utvrđeno je da su bile pod uticajem alkohola.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka oko 13 časova u banjalučkom naselju Lazarevo, uočili su grupu od pet migranata. Prilikom pokušaja legitimisanja i utvrđivanja identiteta navedenih lica, a u cilju upućivanja u prihvatni centar, isti su se oglušili na zakonito izdata naređenja policijskih službenika te je jedan od migranata izvadio nož u namjeri da napadne policijskog službenika, nakon čega su se dali u bijeg. Kada su sustignuti, jedan od migranata je pokušao pobjeći preko ulice gdje ga je udarilo vozilo u pokretu", precizirano je iz policije.

Kako su "Nezavisne" objavile, oni su na obližnjem kiosku uzeli sladoled koji nisu htjeli da plate i uznemiravali građane. Kako su nam rekli očevici, već su bili krvavi i vidno pijani.

Tokom uviđaja nastao je saobraćajni kolaps.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, kao i dežurni inspektor Terenskog centra za strance Banjaluka.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa