2234 Objavljeno 20 maj 2021 Autor: Micro Mreza

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 19.05.2021. godine lišili su slobode lice lica inicijala O.A. iz Laktaša zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

Naime, policijski službenici su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka kod O.A. pronašli i oduzeli oko 3,19 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ''Spid'' i 0,78 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ''Marihuanu''.

Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je lice O.A. 18.05.2021. godine izvršio provalu u prodavnicu na području Grada Banjaluka, odakle je otuđio novac i različitu robu, čime je pričinio materijalnu štetu u iznosu od oko 1.100KM.

Kod navedenog lica pronađeni su i oduzeti predmeti koji potiču iz krivičnog djela.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Preduzimaju se sve mjere i radnje na otkrivanju izvršioca krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela ''Ugrožavanje sigurnosti'' i otkrivanja izvršioca.

Policijskoj upravi Banjaluka, 19.05.2021. godine, od strane oštećenog lica prijavljeno je, da je putem društvene mreže ''Facebook'' od strane nepoznatog lica, dobio poruke sa prijetnjama po život i tijelo, što je kod istog izazvalo osjećaj ugoženosti.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Efikasnom reakcijom policije identifikovan i lišen slobode izvršilac krivičnog djela izazivanja opšte opasnosti

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 19.05.2021. godine, preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali su i lišili slobode lice inicijala R.M. iz Banjaluke zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela ''Izazivanje opšte opasnosti'' i ''Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija''.

Policijskoj upravi Banjaluka, 18.05.2021. godine, od strane oštećenog lica prijavljeno je, da je nepoznato lice u 23,05 časova na neutvrđen način, iz vatrenog oružja ispalilo jedan hitac u pravcu kuće.

Kod R.M. pronađena je i oduzeta puška.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o gore navedenim krivičnim djelima, te da se izvještaj dostavi u redovnoj proceduri.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković