1784 Objavljeno 20 maj 2021 Autor: Micro Mreza

Javna kuhinja "Obrok ljubavi" u Banjaluci bila je tokom noći na meti vandala, saopštilo je Udruženje građana "Mozaik projateljstva".

Da je Javna kuhinja "Obrok ljubavi" opljačkana, potvrdio je predsjednik udruženja "Mozaik prijateljstva", Miroslav Subašić za ELTA televiziju.

"Jutros kada smo došli u kuhinju da pravimo obroke za naše sugrađane, imali smo šta da vidimo. Pretpostavljam da je 'Mozaik prijateljstva' postao bogatiji od svih banki koje stoje neopljačkane. Za sada je pričinjena šteta nepoznata", rekao je Subašić za Eltu.

Udruženje građana "Mozaik prijateljstva" saopštilo je na Facebook stranici da su jutros prilikom dolaska na posao zatekli obijena i polupana unutrašnja vrata, izvaljene prozori. 

"Javna kuhinja koja dnevno nahrani više od 600 gladnih usta je danas bila prinuđena da sav kuhani obrok od 150 litara koji je bio pripremljen za današnju podjelu prospe", naveli su iz pomenutog udruženja u objavi.

"Nismo sigurni iz kojih je razloga ova provala učinjena, a ne želimo ni u kom slučaju da dovedemo zdravlje naših korisnika i zbog toga će vrijedne ruke naših kuharica pripremiti novi obrok za danasnju podjelu", naveli su na Facebooku.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković