2765 Objavljeno 25 maj 2021 Autor: Micro Mreza

Jedno lice lišeno je slobode zbog krivičnog djela ''Krijumčarenje ljudi'', potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz PU Gradiška.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 23.05.2021. godine, pronašli su i lišili slobode lice inicijala A.O. državljanin Gruzije, a koje se sumnjiči da je počinilo krivično djelo ''Krijumčarenje ljudi''.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 22.05.2021. godine oko 19,20 časova prjavljeno je da se u mjestu Vrbaška, grad Gradiška, nalazi kombi vozilo stranih registarskih oznaka u kojem se nalaze lica koja svojim izgledom asociraju na migrante.

Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici su u mjestu Vrbaška, grad Gradiška, pronašli otključano teretno vozilo marke ''Iveko Dajly'', a nedaleko od istoga i četiri lica koja svojim izgledom asociraju na migrante.

Na licu mjesta pronalaska teretnog vozila izvršen je uviđaj, kojom prilikom su pronađena lična dokumenta na ime lica A.O. državljanin Gruzije, kao i dokumentacija o navedenom vozilu.

Radeći na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, policijski službenici su 23.05.2021. godine, u mjestu Čatrnja, grad Gradiška, pronašli i lišili slobode lice A.O. a za koje postoji sumnja da je počinio navedeno krivično djelo.

O svemu je obaviješten tužilac Tužilaštva BiH, koji je naložio da se nakon dokumentovanja predmeta u redoovnoj proceduri protiv lica A.O. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ''Krijumčarenje ljudi''.

Lice A.O. je 24.05.2021. godine predato u nadležnost Ministarstva sigurnosti BiH, Služba za strance, Terenskog centra Banja Luka na dalje postupanje.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković