3377 Objavljeno 06 jun 2021 Autor: Srna

Dvije osobe, od kojih je jedna maloljetna, teže su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u Kozarskoj Dubici kada su se sudarili automobil golf i motocikl sonik.

Povrijeđen je maloljetnik koji je upravljao motociklom, a nije imao vozačku dozvolu za to prevozno sredstvo, te S.V. koji je bio sa njim na motociklu. Golfom je upravljao N.Z. iz Kozarske Dubice.

"Policijskoj upravi Prijedor je oko 18.40 časova, prijavljeno  da se u Kozarskoj Dubici na raskrsnici Ulica Vojvode Putnika, Kralja Petra Prvog Oslobodioca i Dušana Silnog dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice N.Z. iz Kozarske Dubice upravljajući putničkim automobilom marke golf i maloljetno lice koje je upravljalo lakim motociklom marke sonik prije sticanja prava na upravljanje, dok se sa njim na motociklu nalazilo lice S.V. iz Kozarske Dubice", rekli su iz Policijske uprave.

Zbog težine zadobijenih povreda navedeni su preveženi u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Obaviješten je tužilac, te je na licu mjesta od strane policijskih službenika Policijske stanice Kozarska Dubica izvršen uviđaj.

Pacijenti čiji su inicijali S.V. (18) i F.T. (16), koji su povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći u Kozarskoj Dubici, stabilnog su zdravstvenog stanja i ostaće na liječenu na Klinici za ortopediju i traumatologiju, rečeno je danas Srni u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske (UKC).

Dežurni ljekar Žarko Ždrnja rekao je da su pacijenti su primljeni u politraumatizovanom stanju i hirurški su zbrinuti prelomi desnih natkoljenica.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa