Auto Janković
1566 Objavljeno 08 jun 2021 Autor: Micro Mreza

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, su 07.06.2021. godine oko 18,05 časova, u mjestu Nova Topola, grad Gradiška, prilikom vršenja kontrole saobraćaja, radarskim sistemom ''Ekin'' registrovali prekoračenje brzine putničkog automobila marke ''Golf'', kojim je upravljao D.Đ. iz Gradiške.

Izvršenom kontrolom, utvrđeno je da je D.Đ. upravljao vozilom prije sticanja prava na upravljanje, a na osnovu izvršenih provjera u Registru novčanih kazni, utvrđeno je da lice ima dug u iznosu od 16.070 KM.

Policijski službenici su privremeno oduzeli putnički automobil, a protiv lica D.Đ. biće podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Pres PU Gradiška

Policijska uprava Gradiška, organizuje redovnu pres konferenciju za predstavnike medija, na kojoj će biti prezentovani rezultati rada za mjesec maj 2021. godine za područje koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška.

Pres konferencija će se održati u prostorijama Policijske uprave Gradiške, 09.06.2021. godine sa početkom u 10,00 časova.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa