Auto Janković
3344 Objavljeno 10 jun 2021 Autor: Micro Mreza

Jedno lice liišeno je slobode zbog krađe armaturnog željeza na vjerskom objektu, potvrđeno je za ''Micro mrežu''.

Policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policicije Policijske uprave Gradiška identifikovali su i lišili slobode lice inicijala A.P. iz Gradiške, za koje postoji sumnja da je počinilo krivično djelo ''Krađa''.

Naime, Policijskoj upravi Gradiška, 09.06.2021. godine oko 08,00 časova, prijavljeno je da je unazad tri dana sa gradilišta vjerskog objekta u mjestu Vrbaška, grad Gradiška, otuđena neutvrđena količina armaturnog željeza.

Operativnim radom policijskih službenika identifikovano je i lišeno slobode lice A.P. koje se sumnjiči da je neopaženo došlo do vjerskog objekta, te otuđilo više komada armaturnog željeza. Od istog su oduzeti otuđeni predmeti, te vraćeni u vlasništvo vjerskog objekta.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lice ispita na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa