Auto Janković
2210 Objavljeno 14 jun 2021 Autor: Micro Mreza

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška identifikovali su i lišili slobode lice inicijala G.P. iz Gradiške, za koje postoji sumnja da je počinilo krivično djelo ''Teška krađa''.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 12.06.2021. godine oko 10,00 časova, prijavljeno je da je 11/12.06.2021. godine iz pomoćnog objekta preduzeća privatnog vlasništva, u mjestu Gornji Podgradci, grad Gradiška, otuđena neutvrđena količina metalnog otpada.

Operativnim radom policijskih službenika identifikovano je i lišeno slobode lice G.P. koje se sumnjiči da je u toku noći 11/12.06.2021. godine, upotrebom fizičke snage i podesnog alata nasilno otvorilo metalnu kapiju kruga preduzeća, ušao u krug istog, te upotrebom fizičke snage i podesnog alata oštetilo katanac na pomoćnom objektu i iz istog otuđilo neutvrđenu količinu metalnog otpada.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lice ispita na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa