Auto Janković
714 Objavljeno 24 jun 2021 Autor: Micro Mreza

Pripadnici Policijske stanice Potkozarje uhapsili su lice čiji su inicijali P.I. iz Banjaluke zbog sumnje da je u mjestu Barlovci pokralo drvene stubove sa izolatorom, čime je pričinjena materijalna šteta od oko 300 KM.

Okružni javni tužilac naložio je da, nakon kompletiranja svih činjenica, bude dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Lijepa vijest iz UKC RS: Oporavlja se mladić koji se umalo utopio u Sani

Sedamnaestogodišnji I.K, koji se prije nekoliko dana umalo utopio u rijeci Sani u Prijedoru, u oporavku je i njegovo zdravstveno stanje više ne zahtijeva mjere intenzivnog liječenja.

Potvrđeno je to za "Nezavisne novine" iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC RS), gdje je ovaj tinejdžer 22. juna dovezen vozilom Službe hitne pomoći Opšte bolnice "Dr Mladen Stojanović" Prijedor.

On je tada, podsjetimo, hospitalizovan u Klinici intenzivne medicine za nehirurške grane UKC RS.

Njegovo stanje juče je bilo teško, a u međuvremenu je došlo do poboljšanja, te je on premješten u drugu kliniku.

"Premješen je u Kliniku za plućne bolesti gdje ostaje na daljem bolničkom praćenju i liječenju", rekli su za "Nezavisne novine" iz UKC RS.

Podsjetimo, dvojica heroja, prijatelji Ami Dizdarević (52) i Hari Avdagić (58) u utorak su iz rijeke Sane u Prijedoru uspjeli izvući tinejdžera I.K, a zatim su mu ukazali i prvu pomoć do dolaska ljekara.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa