3846 Objavljeno 29 jun 2021 Autor: Micro Mreza

S.B. iz Laktaša i E.J. iz Gradiške povrijeđeni su nakon što su se, u mjestu Seferovci, motociklom sudarili s automobilom golf kojim je upravljao M.K. iz Gradiške.

Nezgoda se dogodila sinoć oko 21.30 časova.

Motociklom je upravljao S.B. dok je E.J. bio suvozač.

"Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske uprave Gradiška, koji su utvrdili da su S.B. i E.J. zadobili tjelesne povrede, te je na motociklu i vozilu nastupila materijalna šteta", saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pripadnici Policijske uprave Gradiška sprovode akciju ''Stop prosjačenju''

Pripadnici Policijske uprave Gradiška učestvuju u preventivnoj kampanji koju sprovodi Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske u periodu od 28.06.2021. godine do 02.07.2021. godine, čiji je cilj jačanje svijesti građana o pravima djece, te rizicima i posljedicama prosjačenja djece.

Tim povodom 30.06.2021. godine sa početkom u 10,00 časova, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, će u ulici Vidovdanska (u blizini Pošte) dijeliti promotivni materijal (letke).

Izjava za medije planirana je istog dana u 10,30 časova koju će dati komandir Policijske stanice Gradiška, Bojan Budić.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković