Auto Janković
3465 Objavljeno 01 jul 2021 Autor: Srna

Policija u Gradišci uhapsila je danas muškarce V.T. i N.V. iz tog grada zbog sumnje da su pretukli nepoznatu osobu, koja je zadobila teške tjelesne povrede, navodi se u saopštenju PU Gradiška.

"Policijskoj stanici Gradiška u 00.15 časova prijavljeno je da je u prostorije zdravstvene ustanove u Gradišci dovezeno lice sa povredama glave koje je zadobilo od dva lica u fizičkom obračunu", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, postupajući po navedenoj prijavi, policajci su došli do saznanja da je sinoć u dvorištu kuće stanovanja oštećenog, u mjestu Jazovac, došlo do fizičkog obračuna više osoba i tom prilikom oštećeni je zadobio teške tjelesne poverde.

Oštećeni je zbog zadobijenih povreda prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske na dalje zbrinjavanje.

"O svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se lica ispitaju na navedene okolnosti, te da se dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu", zaključuje se u saopštenju.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa