Auto Janković
5164 Objavljeno 17 jul 2021 Autor: Micro Mreza

Sedamdesetdvogodišnji Dušan Davidović iz Hrvaćana poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Hrvaćani, na magistralnom put Klašnice - Prnjavor.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Srni je rečeno da su u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 22.40 časova, učestvovala vozila "pežo", kojim je upravljao nastradali Davidović, i "opel vektra", kojim je upravljao 19-godišnji Darko Bjelošević iz Drugovića.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Sanja Guzina zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

Tužilac je naložila da se preduzemu sve potrebne mjere i istražne radnje na okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija tijela nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Saobraćajka kod Prijedorske petlje, ima povrijeđenih

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Prijedorske petlje ima povrijeđenih, ali se radi o lakšim povredama, potvrđeno je medijima.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić, za Srpsku Info je rekla da je u toku uviđaj.

Jedan od očevidaca ispričao je da su u nesreći učestvovala dva automobila, kao i da je Hitna pomoć veoma brzo stigla na lice mjesta.

''Vidio sam da pružaju pomoć ženi koja je u rukama imala malo dijete, al mi se čini da nije teže povrijeđena'', rekao je jedan od očevidaca.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa