1773 Objavljeno 21 jul 2021 Autor: Micro Mreza

Jedno lice lišeno je slobode zbog krivičnog djela ''Zapuštanje i zlostavljanje djeteta'', potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz PU Gradiška.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 20.07.2021. godine, lišili su slobode lica inicijala Ć.H. iz Živinica, koje se sumnjiči da je počinilo krivično djelo ''Zapuštanje i zlostavljanje djeteta''.

Naime, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 20.07.2021. godine, oko 08,30 časova, zaustavili su i kontrolisali putnički automobil marke ''VW transporter'' kojim je upravljalo lice Ć.H. iz Živinica, a sa kojim su se u vozilu nalazila tri punoljetna lica i četiri maloljetna lica.

Preduzimajući mjere iz svoje nadlženosti, policijski službenici su utvrdili da postoje osnovi sumnje da je lice Ć.H. dovezao navedena lica na područje grada Gradiška, te iste navodio na prosjačenje radi sticanja protivpravne imovinske koristi.

O svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se protiv lica Ć.H. u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa