259 Objavljeno 05 avgust 2021 Autor: Micro Mreza

Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu od sada ima novu internet stranicu u cilju da roditelji djece kojima je potrebna pomoć koju pruža Fond i svi zainteresovani na što brži i jednostavniji način dođu do neophodnih informacija.

Dodali su da su se do sada informacije o radu Fonda solidarnosti mogle pronaći na internet stranici Fonda zdravstvenog osiguranja RS, a da nova stranica nudi sve informacije o radu Fonda solidarnosti na jednom mjestu.

"U kreiranju internet stranice najviše se vodilo računa da se jednostavno i brzo ponude sve najvažnije informacije o radu Fonda solidarnosti koje su najviše interesovale kako roditelje djece tako i medije", saopštili su u Fondu solidarnosti.

Dodaju da su to najčešće bile informacije o proceduri odobravanja sredstava za dijagnostiku i liječenje djece u inostranstvu, ukupnom broju djece kojoj su odobrena sredstva za dijagnostiku i liječenje u inostranstvu, zdravstvenim ustanovama u koju se djeca odlazila na dijagnostiku i liječenje, te trenutnom stanju finansijskih sredstava na računima fonda solidarnosti.

"Budući da je najvažniji izvor prihoda Fonda solidarnosti izdvajanje od neto plata radnika nastojali smo da i kroz novu internet stranicu opravdamo povjerenje svih onih koji daju svoj doprinos u liječenju djece u inostranstvu, tako što ćemo biti još transparentni i dostupniji za sva dodatna pitanja", naveli su u Fondu solidarnosti.

Nova internet stranica, kako su kazali, uz savremena grafička i dizajnerska rješenja maksimalnu preglednost i funkcionalnost, svim korisnicima nudi potpune informacije o aktivnostima Fonda solidarnosti, precizne baze podataka o aktima kojima je regulisan naš rad, sva potrebna uputstva, formulare koje je neophodne popuniti prilikom predaje zahtjeva za finansiranje liječenja i inostranstvu, odgovore na najčešća pitanja koja su od osnivanja Fonda solidarnosti najviše interesovala javnost.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa