1317 Objavljeno 15 septembar 2021 Autor: Micro Mreza

Fondacija ''Solidarnost'' Gradiška uz podršku Gradske boračke organizacije Gradiška je u toku mjeseca avgusta provela humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za liječenje Nedeljka Tendžerića.

U okviru ove akcije aktivan je bio i humanitarni broj 1414 na osnovu koga je prikupljeno 11.528,66 KM.

Takođe je i organizovan humanitarni turnir u Areni Gradiška u okviru čega je prikupljeno 2.054,00 KM.

Na račun fondacije ''Solidarnost'' Gradiška pojedinci i ustanove uplatili su 1.810,00 KM. U blagajnu fondacije je uplaćeno 235,00 KM, što ukupno u zbiru iznosi 15.627,66 KM.

Ova sredstva su sa računa fondacije ''Solidarnost'' Gradiška uplaćena na žiro-račun Nedeljka Tendžerića.

''Ovom prilikom se zahvaljujemo svim humanim ljudima , institucijama , preduećima i ustanovama koji su donirali sredstva , a i pomogli oko organizacije manifestacija i prikupljanja sredstava. Zamoljavamo sve one koji nisu bili u prilici da pomognu i doniraju da to urade u narednom periodu. Nadamo se da će sredstva u iznosu od 240.000,00 KM uskoro biti prikupljena i Nedeljko biti izliječen. Još jednom smo dokazali da smo human narod i da smo uvijek tu da pomognemo drugima'', stoji u saopštenju.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković