1263 Objavljeno 30 septembar 2021 Autor: Micro Mreza

Banjalučka policija uhapsila je juče S.R. za kojeg je prilikom kontrole utvrđeno da je pod uticajem droge i bez vozačke dozvole upravljao teretnim vozilom, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 29. septembra, vršeći redovne poslove i zadatke izvršili su kontrolu teretnog vozila reno kojim je upravljalo lice S.R. i utvrdila je da nije stekao pravo upravljanja motornim vozilom. Takođe, izvršenim testiranjem na prisustvo opojnih droga u organizmu utvrđeno je prisustvo opojne droge THC i amfiteamin", navedeno je u saopštenju.

O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka.

U toaletu ugostiteljskog objekta pronađeno vatreno oružje

S.Đ. prijavio je juče da je u toaletu svog ugostiteljskog objekta pronašao vatreno oružje, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Iz Policijske uprave navode da je policija pronašla vlasnika oružja T.T. koji ne posjeduje dozvolu za nošenje oružja.

"Takođe, izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je prisustvo alkohola u količini od 1,01 g/kg", dodaje se u saopštenju.

U saopštenju se navodi da će protiv T.T. biti podnošen izvještaj o počinjenom prekršaju na osnovu Zakona o oružju i municiji dok će protiv S.Đ. biti podnesen izvještaj o počinjenom prekršaju na osnovu Zakona o javnom redu i miru.

Uhapšen zbog prijetnji radnicima Centra za socijalni rad Banjaluka

Banjalučka policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali M.I. zbog osnova sumnje da je prijetio radnicima Centra za socijalni rad Banjaluka, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Lica I.M. i B.Ć prijavila su juče policiji da im je M.I. u prostorijama Centra za socijalni rad uputio više prijetnji po život i tijelo, navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu ugrožavanje bezbjednosti, te naložio policijskim službenicima da nakon kompletiranja predmeta dostave izvještaj o počinjenom krivičnom djelu u redovnoj proceduri.

U toku je kriminalističa obrada nad uhapšenim licem.

U sudaru golfa i pasata povrijeđene dvije Banjalučanke

Dvije Banjalučanke povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Mrkonjić Grad - Crna Rijeka, u mjestu Crna Rijeka.

Povijeđene čiji su inicijali A.J. i M.G. bile su u automobilu pasat kojim je upravljalo lice S.J, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Medicinska pomoć povrijeđenim ukazana je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, navodi se u saopštenju.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u 15.20 časova učestvovao je i golf kojim je upravljalo lice S.S. iz Donjeg Vakufa.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad.

U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković