Krčma kod Ace
3851 Objavljeno 19 oktobar 2021 Autor: Micro Mreza

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 18.10.2021. godine oko 09,00 časova, u ulici Živojina Mišića, grad Gradiška, izvršili su kontrolu putničkog automobila marke ''Fiat Punto'' kojim je upravljalo lice V.J. iz Gradiške.

Izvršenom kontrolom, utvrđeno je da je V.J. upravljao neregistrovanim vozilom prije sticanja prava na upravljanje, te da se na putničkom automobilu nalaze nepripadajuće različite registarske oznake. Daljom kontrolom, utvrđeno je da je za jednom registarskom oznakom raspisan raspis o traganju od strane Policijske stanice Gradiška, dok za drugu registarsku oznaku postoji sumnja da je falsifikovana.

Na osnovu izvršenih provjera u Registru novčanih kazni, utvrđeno je da lice ima dug u iznosu od 3850 KM.

Policijski službenici su privremeno oduzeli putnički automobil, a protiv lica V.J. u redovnoj proceduri biće dostaljen izvještaj za počinjena krivična djela ,,Utaja“ i ,,Falsifikovanje isprave“ nadležnom tužilaštvu, kao i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH nadležnom sudu.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković