Krčma kod Ace
1794 Objavljeno 06 decembar 2021 Autor: Micro Mreza

Policija radi na utvrđivanju okolnosti prijave da je danas na Trgu Krajine u Banjaluci preminuo muškarac, a ovaj događaj uznemirio je građane koji su se u tom trenutku našli u centru garada.

Naime, u 11.46 putem telefona u PU Banjaluka prijavljeno je da je na Trgu Krajine u blizini klizališta nepoznato osoba pala i ne pomjera se, a na lice mjesta izašla ekipa Službe hitne medicinske pomoći, koja je konstatovala da je osoba preminula.

Policija radi na utvrđivanje svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Policija oduzela više od dva kilograma droge, uhapšeno devet osoba

U policijskoj akciji ''Kodeks'' policija je u pretresima oduzela više od dva kilograma različitih droga, potvrđeno je u PU Banjaka.

Portparol ove uprave rekla je da je uhapšeno devet osoba zbog neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, dok se za još jednom osobom traga.

''U toku ovih aktivnosti izvršeni su pretresi na 14 lokacija na području Grada Banjaluka, koje koriste osumnjičeni, te je tom prilikom pronađeno i oduzeto oko 2,104 kg marihuane, te oko 260 grama kokaina'', rekla je Mučibabićeva.

Ona je dodala da je policija pronašla i dvije mrvilice za opojnu drogu, dvije digitalne vage, više mobilnih telefona, gumena palica, metalna teleskopska palica, službene lisice, šest noževa, pancirni prsluk kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

''Akcija se sprovodi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Okružnog suda Banjaluka. Određene aktivnosti u okviru ove akcije su i dalje u toku'', istakla je Mučibabićeva.

Kako je Srpskainfo ranije objavila, prvoosumnjičeni u ovoj akciji je Milorad Vuković zvani Luis.

''Osim njega uhapšeni su i Darko Jarić, Petar Marjanović, Aljoša Marković, Filip Bojić, Goran Đurica, Vladimir Zečić i Dragan Dragičević. Ovom akcijom obuhvaćen je i Luka Brković, ali se trenutno nalazi u inostranstvu'', rekao je izvor Srpskainfo.


Pratite ''Micro mrežu'':
 Facebook, Logo, Social Network, Network   

Auto Janković