969 Objavljeno 17 decembar 2021 Autor: Bojan Trgić

Aktiv žena SNSD Gradiška donirao je pomoć u vidu prehrambenih i higijenskih namirnica Gradskoj organizaciji Crvenog krsta Gradiška. Ovo je tradicionalna akcija Aktiva žena SNSD-a Gradiška, koju one organizuju povodom "Nedjelje solidarnosti".

Predsjednica Aktiva žena SNSD Gradiška, Renata Obradović Popović, poručila je da ovu akciju već tradicionalno organizuju udruženo Mjesni odbori i da saradnja sa Gradskom organizacijom Crvenog krsta Gradiška, kroz ovu akciju već godinama rezultira brojnim pozitivinim stvarima za stanovništvo u stanju socijalne potrebe na području Gradiške.

"Cilj akcije je da pomognemo socijalno ugroženim kategorijama u našem gradu. Takođe, želim da kažem da ova akcija traje od 15. do 21. decembra, što se poklapa sa nedjeljom solidarnosti, koju obilježava Crveni krst Republike Srpske i ovo danas je naša podrška našem Crvenom krstu u Gradišci."

Obradović Popović je dodala da je ovo ujedno i završna aktivnost ovog Aktiva, kojih po njenim riječima, nije bilo mnogo obzirom na uticaj pandemije.

Predsjednik Gradske organizacije Crvenog krsta Gradiška Borko Dević se zahvalio na pomoći Aktuvu žena SNSD-a Gradiška, te apelovao na sve stanovnike i privrednike Gradiške, koji su u mogućnosti da u narednoj sedmici pomogno socijalno ugrožene kroz ovakve i slične akcije. Dodao je da će pomoć podijeliti tokom praznika koji slijede.


Pratite ''Micro mrežu'':
 Facebook, Logo, Social Network, Network   

Auto Janković