3079 Objavljeno 19 maj 2022 Autor: Micro Mreza

Policijski službenici Policijske stanice Srbac, 18.05.2022. godine, lišili su slobode lica inicijala D.Ć. i S.T. obojica iz Srpca, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela ''Nezakonit lov'' i ''Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija''.

Policijskoj stanici Srbac, 18.05.2022. godine oko 20,25 časova prijavljeno je da je u mjestu Gornja Lepenica, opština Srbac, pronađena jedna odstreljena divljač (srna).

Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici su prilikom obilaska i pregleda terena, u blizini pronalaska odstreljene divljači, izvršili kontrolu putničkog vozila marke ''Fiat'' kojim je upravljalo lice D.Ć, a sa kojim se u vozilu nalazio suvozač S.T. kojom prilikom je u vozilu pronađeno lovačko oružje (lovačka puška i lovački karabin) i više komada municije, a koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, a navedena lica su lišena slbode.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv lica D.Ć. i S.T. podnese izvještaj za počinjena krivična djela.


Pratite ''Micro mrežu'':
    

Auto Janković