1418 Objavljeno 19 maj 2022 Autor: Micro mreža

Uslijed poboljšanja epidemiološke situacije od ponedjeljka 23.05.2022. godine , dozvoljene su posjete hospitalizovanim pacijentima u Javnoj zdravstvenoj ustavnovi "Bolnica Gradiška".

Posjete su dozvoljene raddnim danom o 15:00 do 16:00 časova, a subotom i nedjeljom od 11:00 do 12:00 časova. 

Kako dodaju iz JZU Bonica Gradiška, pacijenta može posjetiti jedna osoba, a osobama sa bilo kakvim respiratornim ili drugim sipmptomima COVID-19 nije dozvoljena posjeta u Bolnici.

Na ulazu u bolnicu vršiće se kontrola korištenja zaštitne maske za lice. Posjetioci su dužni da se tokom posjete u bolnici pridržavaju propisanih epidemiološkim mjera koje su trenutno na snazi. Na ulazu u bolnicu, osoblje bolnice će uzeti kontakt podatke posjetioca (ime, prezime i broj telefona) u slučaju pojave infekcije.

Posjetioci su dužni da na ulazu u sobu dezinfikuju ruke, te u toku čitavog vremena posjete da pravilno nose zaštitnu masku (preko nosa i usta), što će kontrolisati osoblje bolnice. 

Posjete imunokompromitovanim pacijentima biće dozvoljene samo u dogovoru sa načelnikom odjeljenja na kojem se navedeni pacijent liječi. 

Posjete pacijentima biće ograničene na 15 minuta, a u višekrevetnim sobama po 10 minuta. Ukoliko pacijent ima više posjetilaca, posjete se organizuju pojedinačno po 10 minuta. 

Svi posjetioci su dužni poštovati kućni red JZU Bolnica Gradiška.


Pratite ''Micro mrežu'':
    

Auto Janković