6990 Objavljeno 19 maj 2022 Autor: Micro Mreza

Granična policija BiH na prelazima u prethodnih sedam dana lišila je slobode šest lica po sudskim, odnosno policijskim potragama.

Na graničnom prelazu Gradiška na ulasku u BiH juče je uhapšen državljanin BiH M.K, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Banjaluci zbog krivičnog djela oštećenje povjerilaca.

Na istom prelazu 16. maja, takođe, na ulasku u BiH, slobode je lišen državljanin BiH Š.H, kojeg potražuje Osnovni sud u Gradišci radi izdržavanja kazne zatvora.

Na graničnom prelazu Brod danas je uhapšen državljanin Slovenije čiji su inicijali J.H, pošto je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Policijska stanica Bihać raspisala potragu zbog razbojništva, saopšteno je iz Granične policije.

Dan ranije, prilikom ulaska u BiH na prelazu Rača slobode je lišen državljanin Srbije N.R, jer ga potražuje Opštinski sud u Mostaru zbog krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti u javnom prometu.

Državljanin BiH čiji su inicijali R.P. lišen je slobode 15. maja prilikom ulaska u BiH na prelazu Zvornik jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

Prilikom ulaska u BiH, na prelazu Vardište, 13. maja, uhapšen je državljanin Srbije V.S, kojeg potražuje Osnovni sud u Višegradu radi izdržavanja kazne zatvora.

Lica lišena slobode predata su nadležnim policijskim organima.


Pratite ''Micro mrežu'':
    

Auto Janković