2443 Objavljeno 17 septembar 2018 Autor: Micro mreža

Policijski službenici Policijske stanice Gradiška, 17.09.2018. godine, lišili su slobode lice H.H. (1963) iz Gradiške, koje se sumnjiči da je nožem nanijelo teške tjelesne povrede četrdesetosmogodišnjaku.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 16.09.2018. godine, oko 21,40 časova, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u mjestu Laminci, opština Gradiška, došlo do narušavanja javnog reda i mira, kojom prilikom je lice H.H. nožem nanijelo teške tjelesne povrede četrdesetosmogodišnjaku, koji je usljed zadobijenih povreda prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske na dalje zbrinjavanje. 

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Odjeljenja kriminalčističke policije Policijske uprave Gradiška, a o svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. Lice će 18.09.2018. godine, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ,,Teška tjelesna povreda“, biti sprovedeno u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka na postupanje iz njihove nadležnosti.

Auto Janković