Auto Janković
1159 Objavljeno 15 januar 2018 Autor: Micro Mreza

KOZARSKA DUBICA - Planinarsko-sportsko društvo ''Pecija'' iz Kozarske Dubice u okviru manifestacije ''Dani zime na Kozari'' organizuje jednodnevni planinarski izlet na Mrakovicu.

''Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u nedjelju, 4. februara, podijele sa nama užitak šetnje po jednoj od najljepših planina u okruženju i učestvuju u manifestaciji ''Dani zime na Kozari'', saopšteno je danas iz tog društva.

Okupljanje učesnika planirano je ispred Srednjoškolskog centra ''Nikola Tesla'' u 06 časova i 30 minuta, odakle se autobusom kreće do manastira Moštanica. Polazak prema Mrakovici planiran je u 07 časova, dolazak na planinu u 10 časova, a nakon kraćeg odmora predviđeno je uključivanje učesnika u program manifestacije ''Dani zime na Kozari''.

Troškove izleta, prevoza i ručka na Mrakovici snose organizatori, a zainteresovani se mogu prijaviti putem telefona 065-915-759 do petka, 19. januara zbog rezervisanja mjesta u autobusu. Akcija će biti organizovana u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Kozarska Dubica.

www.rtv-kd.com

Centari civilnih inicijativa