1664 Objavljeno 30 septembar 2019 Autor: Micro Mreza

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, u protekla 24 časa, evidentirana su tri narušavanja javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.

Policijski službenici Policijske stanice Gradiška, 29.09.2019. godine oko 02,00 časa u Ulici Put srpske vojske, grad Gradiška, lišili su slobode lice A.S. iz Gradiške, jer je isti ometao policijske službenike u vršenju službene radnje.

Izvršenim alkotestiranjem lica, kod istog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu. Za počinjeni prekršaj u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru,licu A.S. je uručen prekršajni nalog.

Policijski službenici Policijske stanice Gradiška, 29.09.2019. godine oko 03,45 časova u Ulici Save Mandića, grad Gradiška, lišili su slobode lice B.J. iz Gradiške, jer je isti ometao policijske službenike u vršenju službene radnje.

Isti je odbio da se podvrgne testu utvrđivanja prisustva alkohola u organizmu. Za počinjeni prekršaj u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru, licu B.J. je uručen prekršajni nalog.

Auto Janković