5150 Objavljeno 05 maj 2020 Autor: Micro Mreza

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, u protekla 24 časa, evidentirana su četiri narušavanja javnog reda i mira, jedna saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lice i jedan požar.

Policijskoj stanici Gradiška, 04.05.2020. godine oko 08,15 časova prijavljeno je da je u ulici Obala Vojvode Stepe, grad Gradiška, došlo do požara na objektu privatnog vlasništva.

Požar je ugašen od strane Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška, a uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske uprave Gradiška zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara, kojom prilikom je utvrđeno da je isti izazvan uslijed zagrijavanja dimovodne cijevi u predijelu krovne konstrukcije, nakon čega se isti proširio na veći dio krova.

Na ugostiteljskom objektu nastupila je materijalna šteta, dok povrijeđenih lica nije bilo. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se nakon kompletiranja predmeta OJT Banja Luka dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

Na magistralnom putu Gradiška – Banja Luka, u mjestu Brestovčina, grad Gradiška, 04.05.2020. godine oko 11,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali B.T. iz Gradiške sa putničkim automobilom marke ''Alfa Romeo’’ i B.L. iz Gradiške sa motociklom marke ''Honda''.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač motocikla B.L. zadobio je tjelesne povrede. Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.

Auto Janković