Auto Janković
4571 Objavljeno 08 jun 2020 Autor: Micro Mreza

Lice čiji su inicijali D.V. uhapšeno je u akciji kodnog naziva "Vitorog 2" zbog sumnje da je počinilo krivična djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Akciju su realizovali policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa Policijskom upravom Gradiška, u okviru koje su izvršeni pretresi na dvije lokacije na području Gradiške i putničkog vozila koje koristi D.V.

Akcija "Vitorog" - Foto: RTRS

- U pretresima je pronađeno i oduzeto 77 komada metaka, bajonet vojne puške PAP, četiri udarne igle, četiri okvira za municiju za automatsku pušku, cijev za vatreno oružje, pištolj marke glok sa pripadajućim okvirima i 30 komada metaka, sredstva za vezivanje, crna kartonska kutija u kojoj se nalaze ostatci zelene biljne materije koja asocija na opojnu drogu marihuanu, jedna bomba i jedan mobilni telefon - saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Akcija "Vitorog" (Foto: RTRS)

U saopštenju se dodaje da policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnih djela pod nadzorom nadležnog Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

RTRS nezvanično sazanje da je uhapšen Dragoje Vujić zaposlen u Direkciji za koordinaciju policijskih tijela BiH.

Testing centar Gradiška