Auto Janković
4108 Objavljeno 26 jun 2020 Autor: Micro Mreza

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, identifikovali su i lišili slobode lice V.P. iz Gradiške, za koje postoji sumnja da je počinilo krivično djelo ''Teška krađa'', potvrđeno je za ''Micro mrežu''.

Naime, Policijskoj stanici Nova Topola, 22.06.2020. godine oko 20,35 časova, oštećeni je prijavio da je u vremenskom periodu od 07.06.2020.godine do momenta prijave, iz zaključane garaže koja se nalazi u sklopu kuće stanovanja u mjestu Romanovci, grad Gradiška, otuđen putnički automobil marke ''BMW 518 I’’.

Operativnim radom na terenu policijskih službenika PU Gradiška, dana 24.06.2020. godine, identifikovano je i lišeno slobode lice V.P. iz mjesta Romanovci, grad Gradiška, za koje postoji sumnja da je izvršio krivično djelo „Teška krađa“.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, 25.06.2020. godine, policijski službenici su u mjestu Romanovci, grad Gradiška, izvršili pretres kuće i pratećih objekata koje koristi navedeno lice, a gdje je i pronađen otuđen putnički automobil marke ''BMW 518 I’’, kao i drugi otuđeni predmeti vlasništvo oštećenog.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmete protiv lica V.P. podnose izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Centari civilnih inicijativa