1891 Objavljeno 27 jun 2020 Autor: Zoran Kalinac

Sportsko-rekreativni centar ''Acqua Plus'' u Gradišci počeo je sa radom uz pridržavanje svih mjera propisanih od strane Instituta za javno zdravstvo povodom pandemije korona virusa.

Direktorica firme "Acqua Plus" Milada Jovičić kaže da predaje nema i da će ove godine biti izuzetno teško svim ugostiteljima.

''Moram da se zahvalim svim Gradiščanima koji su prošle godine kada smo otvorili nove bazene pružili nam podršku i imali samo riječi hvale kada je riječ o čistoći i uređenosti, te o kvalitetu osoblja i usluge'', kazala je Milada Jovičić za ''Micro mrežu''.

Na samom ulazu u bazene svim posjetiocima će biti izmjerena temperatura, te su svi dužni prije ulaska da izvrše dezinfekciju.

''Ove godine moraćemo imati i nešto više radnika, pošto zbog ove specifične situacije biće potrebno više radne snage. Imamo radnike koji su zaposleni samo na tome da nadziru posjetioce da li se pridržavaju svih potrebnih mjera. Problem je malo i to jer pod jedan suncobran sad mogu samo dvije osobe, ali šta je tu je, radićemo u skladu sa propisima i nadati se najboljem'', poručuje Milada Jovičić.

Milada ističe da ne očekuje profit zbog globalne krize kod nas, ali i u cijelom svijetu.

''Ko me zna duže vremena, zna da sam žena borac, žena lavica i da kod mene nikad nema predaje. Ovo je ipak velika odgovornost, a ja sam ipak žena. Ugled koji imaju ''Acqua plus'' bazeni, a koji je stvoren prošle godine, mora se nastaviti i neću dozvoliti da se uprlja sve što smo do sada uradili. Ma da, ako neko nešto i pokuša, znam i za ''kontra udar''. Do sada sam rušila sve prepreke ispred sebe u korist svog uspjeha, tako da to i sada vrijedi'', dodaje Milada Jovičić.

Bez obzira što bazeni u Gradišci posjeduju spasioce, ukoliko roditelji svojoj djeci do 14 godina dozvole odlazak na bazene oni snose svu odgovornost.

''Svaka pomoć je dobro došla. Što se tiče gradonačelnika Gradiške Zorana Adžića, zahvalna sam mu na podršci jer cijeni i poštuje naš trud i rad. Ako opština i država imaju mogućnost da pomognu, ja ću svakako to prihvatiti. Imamo primjer Banjaluke gdje je gradonačelnik vukovcima podjelio sezonske karte, pa eto to bi bio onako jedan lijep gest i ovdje u Gradišci'', zaključila je na kraju razgovora za ''Micro mrežu'' Milada Jovičić.

Prvog dana rada u 2020. godini ulaz na bazene bio je besplatan, a od idućeg cijena ulaznice iznosiće 4 KM. Radno vrijeme biće svaki dan od 10 do 19 časova.

Uskoro će biti organizovana i škola plivanja kao i prošle godine.