2394 Objavljeno 14 avgust 2020 Autor: Micro Mreza

Na području Policijske uprave Banjaluka, 13.08.2020. godine, evidentirano je sedam krivičnih djela, tri narušavanja javnog reda i mira i osam saobraćajnih nezgoda od kojih jedna nezgoda sa posljedicama po lica.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 13.08.2020. godine, operativnim radom na terenu došli su do saznanja da lice inicijala B.M. posjeduje registarsku oznaku diplomatsko – konzularnog predstavništva u BiH, a za kojom je 25.12.2019. godine od strane Policijske uprave Banja Luka raspisana potraga.

Izvršenim provjerama utrvrđeno je, da je i za licem B.M. raspisana Centralna potjernica po naredbi Osnovnog suda Gradiška zbog počinjenog krivičnog djela ''Krađa''.

Lice je lišeno slobode, te je od istog privremeno oduzeta registarska oznaka. Lice će biti predato u Okružni centar sudske policije Banjaluka.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 13.08.2020. godine prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka kod maloljetnog lica pronašli su i oduzeli oko 2,28 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ''Marihuanu''.

Lice je lišeno slobode te protiv istog slijedi podnošenje Zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

Centari civilnih inicijativa