1529 Objavljeno 03 septembar 2020 Autor: Micro Mreza

Dva migranta lišena su slobode zbog krivičnog djela ''Tjelesna povreda'', potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz Policijske uprave Gradiška.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 02.09.2019. godine, lišili su slobode lica inicijala A.K. i E.B. državljani Alžira, zbog postojanja sumnje da su počinili krivično djelo ''Tjelesna povreda''.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 02.09.2020. godine, oko 20,57 časova, oštećeni je prijavio da su ga u dvorištu porodične kuće stanovanja u ulici Savskoj, grad Gradiška, fizički napala dva nepoznata muška lica. Operativnim radom policijskih službenika Policijske uprave Gradiška, identifikovani su i lišeni slobode lica inicijala A.K. i E.B. državljani Alžira, dok je oštećenom ukazana ljekarska pomoć u Bolnici Gradiška, kojom prilikom su konstatovane tjelesne povrede.

O svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a koji je naložio da se po dokumentovanju predmeta protiv lica A.K. i E.B. državljana Alžira, podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Takođe o svemu naprijed navedenom i preduzetom obavješteni su radnici Terenskog centra za strance Banja Luka, a koji su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Policijska uprava Gradiška apeluje građane da ukoliko uoče kretanje ilegalnih migranata o tome obavijeste policiju besplatnim pozivom na broj 122, a koji može biti i anoniman.

Auto Janković