2777 Objavljeno 25 septembar 2020 Autor: Micro Mreza

Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika rasvijetljeno je krivično djelo ''Prevara'', potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz PU Gradiška.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, identifikovali su i lišili slobode lice B.P. iz Gradiške, za koje postoji sumnja da je počinilo krivično djelo ''Prevara''.

Naime, Policijskoj stanici Nova Topola, 23.09.2020. godine oko 13,20 časova, oštećena je prijavila da je istog dana, u pekoteku u mjestu Nova Topola, grad Gradiška došlo nepoznato lice, te prilikom plaćanja računa, radnicu dovelo u zabludu i prevarilo je za novčani iznos od 90,00 KM.

Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika, istog dana oko 20,00 časova, identifikovan je i lišen slobode B.P. iz Gradiške, za koje postoji sumnja da je izvršio krivično djelo ''Prevara''.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmete podnose izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Policijska uprava Gradiška apeluje na sve građane da se zaštite od ovakvih ili sličnih krivičnih djela, te da, ukoliko, primjete lica za koja se sumnja da se bave bilo kojim vidom prevare, odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na broj telefona 122.

Centari civilnih inicijativa