1025 Objavljeno 07 oktobar 2020 Autor: Micro Mreza

Banjalučka policija uhapsila je dvije sobe zbog tuče do koje je došlo juče u Ulici majke Jugovića u Banjaluci, potvrđeno je u PU Banjaluka.

''Utvrđeno je da se radi o A.T, S.V, A.P. i V.T, a A.P. i V.T. su zbrinuta na UKC Republike Srpske, te će protiv njih biti dostavljen izvjštaj zbog počinjenog krivičnog djela tjelesna povreda'', pojasnila je Mučibabićeva.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Uhapšen u Banjaluci zbog sumnje da je muškarcu polomio vilicu


R.D. iz Banjaluke uhapšen je juče u ovom gradu zbog sumnje da je fizički napao jednu osobu u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, prilikom čega joj je polomio donju vilicu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka. 

Oštećeni je, naime, juče prijavio da ga je u četvrtak 1. oktobra R.D. fizički napao u kafiću i pesnicom ga udario u glavu.

"Oštećeno lice je zbrinuto na UКC Republike Srpske, gdje je od strane dežurnog ljekara konstatovano da je došlo do preloma donje vilice", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu Teška tjelesna povreda.

Besplatnu Android aplikaciju portala ''Micro mreža'' preuzmite OVDJE.

Centari civilnih inicijativa