Krčma kod Ace
1779 Objavljeno 08 oktobar 2020 Autor: Micro Mreza

Banjalučani Z.A. i S.B. uhapšeni su danas u Gradišci zbog sumnje da su izvršili više teških krađa na području Gradiške, Banjaluke i Prijedora, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Naime, za navedene osobe postoje osnovi sumnje da su posljednjih mjeseci izvršili više krivičnih djela tako što su uz pomoć podesnog alata obijali stanove u tri grada i iz istih krali novac i zlatni nakit.

Oni su na ovaj način 17. juna ove godine izvršili provalu u stan u Gradišci odakle su ukrali novac u iznosu od 1.300 КM i zlatni lanac.

Istog dana, na području Banjaluke izvršen je pretres na dvije lokacije koje koriste osumnjičeni, a kojom prilikom su pronađeni određeni predmeti, koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

"U toku je kriminalistička obrada nad navedenim licima, te je o svemu svemu gore navedenom obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se nakon završene kriminalističke obrade lica otpuste na slobodu, a da se u redovnoj proceduri protiv istih Okružnom javnom tužilaštvu podnese izvještaj za počinjena krivična djela", naveli su iz Policijske uprave Gradiška.

Besplatnu Android aplikaciju portala ''Micro mreža'' preuzmite OVDJE.

Auto Janković