921 Objavljeno 08 oktobar 2020 Autor: Micro Mreza

Policija na više lokacija u Banjaluci vrši pretrese tokom kojih su pronađeni kokain, spid, marihuana, digitalne vage, oružje i novac, kao i nelegalni starački dom, a uhapšena su tri lica čiji su inicijali A.S, I.K. i M.Ј. Kako nezvanično saznaje RTRS uhapšeni su Andrej Slovek, Igor Kovačić i Marina Јanjić.

''U toku su pretresi na više lokacija u Banjaluci, prilikom kojih je pronađena određena količina opojne droge kokain, spid i marihuane, kao i digitlne vage, vatreno oružje i novac'', saopštio je MUP Srpske.

U saopštenju se ističe da su u ovim aktivnostima slobode lišena tri lica – A.S., I.K. i M.Ј. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnim drogama", "Proizvodnja i promet škodljivih proizvoda" i "Neovlašteno bavljenje određenim zanimanjem".

Akcija Biser (Foto: MUP Srpske)

Prilikom realizacije operativne akcije, policijski službenici su otkrili i nelegalni starački dom na području Banjaluke, u kojem je pronađeno 16 lica starije životne dobi.

''U dogovoru sa postupajući tužiocem i nadležnim službama provode se aktivnosti i za ovo krivično djelo'', ističu iz MUP-a Srpske.

Besplatnu Android aplikaciju portala ''Micro mreža'' preuzmite OVDJE.

Auto Janković