4778 Objavljeno 12 oktobar 2020 Autor: Micro Mreza

Identifikovan je i lišen slobode četrdesetoosmogodišnjak zbog krivičnih djela ''Ugrožavanje sigurnosti'', ''Teška krađa'' i ''Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari'', potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz Policijske uprave Gradiška.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 12.10.2020. godine, identifikovali su i lišili slobode lice Đ.S. iz Gradiške zbog postojanja sumnje da je počinio krivična djela ''Ugrožavanje sigurnosti'', ''Teška krađa'' i ''Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari''.

Naime, Policijskoj stanica Gradiška, 12.10.2020. godine oko 10,25 časova prijavljeno je da se u ulici Vidovdanska, grad Gradiška, u neposrednoj blizini ''Addiko Bank'', nalazi nepoznato muško lice, sa nožem u ruci.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na lice mjesta su izašli policijski službenici Policijske uprave Gradiška, koji su na licu mjesta zatekli lice kako nožem oštećuje pneumatike na dva vozila, koja se nalaze na parking prostoru ispred navedene banke, isto savlađuju i lišavaju slobode.

Daljim radom policijski službenici PU Gradiška došli su do saznanja da je nepoznato muško lice na bankomatu navedene banke pokušalo izvršiti transakciju novca, te kako ista nije uspjela, rešetkom od šahta koji se nalazi u neposrednoj blizini banke lice je počelo da razbija bankomat.

U nastojanju radnika obezbjeđenja ''Sekjuritis Sarajevo'' da spriječi navedeno lice da razbija bankomat, lice Đ.S. na radnika obezbjeđenja nasrće sa nožem u ruci, pri čemu se radnik obezbjeđenja povlači u prostorije banke, te o svemu obavještava Policijsku stanicu Gradiška.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, te je u toku rad po navedenoj prijavi.

Besplatnu Android aplikaciju portala ''Micro mreža'' preuzmite OVDJE.