Auto Janković
2895 Objavljeno 22 oktobar 2020 Autor: Micro Mreza

Lice iz Gradiške je nakon saobraćajne nezgode, otuđilo vozilo i udaljilo se u nepoznatom pravcu, potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz PU Gradiška.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 21.10.2020. godine, identifikovali su i lišili slobode lice S.B. iz mjesta Orahova, grad Gradiška, zbog postojanja sumnje da je počinio krivična djela ''Teška krađa'' i ''Tjelesna povreda''.

Naime, Staničnom odjeljenju policije Orahova, 21.10.2020. godine oko 14,30 časova prijavljeno je da je radnika privatnog preduzeća sa sjedištem u Doboju, presrelo nepoznato lice, fizički ga napalo i izbacilo iz vozila marke ’’VW Transporter’’, te se udaljilo u nepoznatom pravcu.

Po zaprimljenoj prijavi na lice mjesta su izašli policijski službenici Policijske uprave Gradiška, a koji su došli do saznanja da se prije podnošenja prijave dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice S.B. iz mjesta Orahova, grad Gradiška, a koji je sa putničkim automobilom marke ''VW Pasatt’’ sletilo sa kolovoza.

Nakon saobraćane nezgode licu S.B je prišao oštećeni, kako bi istom pomogao, te ga u tom momentu lice S.B. fizički napalo udarivši ga rukama više puta u predijelu glave i tijela, nakon čega uzima vozilo oštećenog u kojem su se nalazila dva mobilna telefona, te se udaljilo u nepoznatom pravcu.

Nedugo potom lice S.B. se sa vozilom oštećenog vratilo na lice mjesta, pokušalo izvući svoje vozilo koje je sletilo sa kolovoza, a kako isto neuspjeva, ostavlja svoje vozilo marke ''VWPasatt’’ i vozilo oštećenog marke ’’VW Transporter’’, te se udaljava u nepoznatom pravcu. Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske uprave Gradiška

Istog dana oko 20,30 časova u mjestu Orahova, grad Gradiška policijski službenici Policijske uprave Gradiška, pronašli su i lišili slobode lice S.B, te je isti alkotestiran, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

O gore navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmete podnose izvještaj za počinjena krivičnoa djela protiv navedenog lica.

Besplatnu Android aplikaciju portala ''Micro mreža'' preuzmite OVDJE.

Centari civilnih inicijativa